Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 4 ani închis în mașină, pe caniculă, cu geamurile abia deschise, salvat de un poliţist în Bihor

Copil de 4 ani închis în mașină, pe caniculă, cu geamurile abia deschise, salvat de un poliţist în Bihor

Incidentul a avut loc în parcarea unui magazin de bricolaj. Un trecător a surprins copilul de patru ani plângând pe bancheta din spate a mașinii, acolo unde părinţii l-au lăsat cu geamurile abia deschide pe o căldură infernală. Imediat omul a cerut sprijinul unui polițist aflat în zonă.

Copil de 4 ani închis în mașină, pe caniculă, cu geamurile abia deschise, salvat de un poliţist în Bihor
Sursa foto: Facebook Poliţişti Bihoreni
de Claudia Popovici    |    19 Iul 2021   •   17:07

Ajuns la faţa locului, agentul a identificat un băiețel de aproximativ 3-4 anișori care plângea agresiv fiind foarte speriat, ud din cap până-n picioare pe bancheta din spate a mașinii, acolo unde fusese închis cu geamurile din faţa ale autoturismului puțin lăsate de tatăl său aflat la cumpărături.

Astfel, polițistul a forțat geamul mașinii astfel încât să poată băga mâna pentru a deschide portiera pentru a elibera copilul speriat.

„Copilul era tot umed, transpirat, hainele pe el puteau fi stoarse de apa, speriat, plângea…, în mașină fusese o căldură înfiorătoare pentru un copil micuț”, spun Poliţişti Bihoreni care au relatat totul pe pagina de socializare.

Copilul a fost dus în magazin, pentru a se răcori și pentru a-l feri de soare. Între timp, polițiștii i-au căutat părintele care după ce a aflat totul a precizat că l-a lăsat pe micuț în mașină pentru că dormea în momentul în care a ajuns în parcare.

Copilul a fost predat în siguranță tatălui său, care abia atunci a realizat ce greșeală imensă făcuse”, mai spun polițiștii din Bihor.

×
Subiecte în articol: copil masina politist salvare Bihor
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close