Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil a murit după ce a fost împuşcat în piept de fratele său, în comuna Mădăraş din Mureş

Un copil a murit după ce a fost împuşcat în piept de fratele său, în comuna Mădăraş din Mureş

Un copil de cinci ani a murit, astăzi, după ce a fost împuşcat în piept de fratele său, în timp ce se aflau la un picnic, într-o pădure de lângă comuna Mădăraş din Mureş.

Un copil a murit după ce a fost împuşcat în piept de fratele său, în comuna Mădăraş din Mureş
Sursa foto: Pixabay.com
de Alin Tarnovschi    |    03 Mai 2021   •   17:14

Copilul de cinci ani a fost împuşcat în piept cu un pistol chiar de fratele său de opt ani, în timp ce amândoi se aflau la picnic cu familia, într-o pădure din comuna Mădăraş din judeţul Mureş.

Tragedia s-a produs în timp ce copiii se jucau în pădure, în timp ce rudele se aflau la picnic.

Printre adulţii care se aflau la picnic era şi un pădurar carea avea asupra sa un pistol cu aer comprimat de 5,5mm cu alice.

La un moment dat, copilul de opt ani ar fi luat pistolul, ce fusese lăsat nesupravegheat, şi a început să se joace cu el.

Copil de cinci ani împuşcat mortal de fratele său, în Mădăraş, Mureş

În jurul orei 15.10, martorii tragediei au efectuat primul apel la numărul unic de urgenţă 112. În timp ce se juca cu pistolul armat, băiatul de opt ani şi-a luat fratele mai mic la ţintă şi a apăsat trăgaciul.

Alicele l-au lovit pe copil în piept, iar acesta a căzut la pământ.

Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp la faţa locului, însă toate eforturile depuse au fost în zadar. Copilul de cinci ani a fost declarat mort la faţa locului.

×
Subiecte în articol: mădăraș mures
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close