Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de patru ani, ucis de câinele unchiului său

Copil de patru ani, ucis de câinele unchiului său

Copil de patru ani, ucis de câinele unchiului său
21 Aug 2017   •   22:44

Un incident tragic s-a petrecut luni în Sighetu Marmației, acolo unde un copil de 4 ani a fost ucis de câinele unchiului său.

Unchiul copilului se întorsese de puțin timp din Italia și și-a adus și câinele cu el, un patruped rasa Amstaff, care, potrivit primelor informații, se pare că nici măcar nu este declarat în România.

Copilul se afla în grija străbunicilor, întrucât mama se află la muncă în Anglia. Femeia este divorţată de tatăl copilului. Acesta ar fi acasă în Sighetu Marmaţiei, unde şi lucrează, scrie infomm.ro.

La un moment dat, în cursul zilei de luni, 21 august, câinele s-a repezit la gâtul copilului. Totul s-a petrecut în curtea gospodăriei.

Potrivit directorului medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, Ioana Cătană, câinele i-a secţionat copilului laringele şi traheea, decesul survenind pe loc.

Ba mai mult decât atât, fiara a târât corpul inert al micuţului câţiva metri.

Un vecin este cel care a văzut scenele de groază şi a sunat la 112. Străbunicul a încercat să îl scoată din colţii animalului, dar fără succes. Ba chiar a fost şi el muşcat de acesta.

×
Subiecte în articol: copil ucis caine
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close