Antena 3 CNN Actualitate Locale Ana Maria are 13 ani şi a dispărut dintr-un centru de plasament din Târgu Jiu | Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!

Ana Maria are 13 ani şi a dispărut dintr-un centru de plasament din Târgu Jiu | Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!

O copilă în vârstă de 13 ani a dispărut marți dintr-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Târgu Jiu. Fata este căutată de polițiști. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!

Ana Maria are 13 ani şi a dispărut dintr-un centru de plasament din Târgu Jiu | Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!
Sursa foto: Poliţia Târgu Jiu via Mediafax
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Aug 2023   •   21:31

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj fac verificări pentru identificarea Anei Maria Georgiana Munteanu, în vârstă de 13 ani, care a plecat în mod voluntar, marți, dintr-un centru DGASPC din municipiul Târgu Jiu, iar până în prezent nu a mai revenit.

Fata are înălțime 1,50-1,55, greutate aproximativă 45 kg, ten măsliniu, păr drept negru, lung și prins în coadă la spate.

La momentul plecării, fata purta un tricou alb cu dungi negre, blugi de culoare albastru deschis ce prezentau decupări de material și mărgele, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare negru.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la minora în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close