Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de doi ani dispărut din Botoşani, căutat de Poliţie | Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112!

Copil de doi ani dispărut din Botoşani, căutat de Poliţie | Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112!

Un copil de doi ani din comuna Tudora, județul Botoșani, este căutat de zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri și voluntari.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mar 2024   •   16:38

Update 18:54. Comunitate mobilizată de polițiști, pentru localizarea unui copil dispărut, în comuna Tudora- județul Botoșani

Peste 100 de forțe de ordine, voluntari și câini de urmă, ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și Poliției de Frontieră desfășoară activități, pentru localizarea minorului, în vârstă de 2 ani, semnalat dispărut astăzi, în jurul orei 15.00.

De asemenea, sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări.  Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii de frontieră, precum și voluntari din comunitate s-au mobilizat și continuă activitățile, pentru identificarea copilului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Update 16:47. Poliţia a emis o alertă copil dispărut, pentru minorul de doi ani din Botoşani. 

"La data de 17.03.2024, ora 15:00, minorul Mahmood Aryan, de 2 ani, a dispărut de pe raza satului Tudora, jud. Botoșani. Semnalmente: înălțime 80 cm, 20 kg, par negru, ochi caprui, îmbrăcat cu o geaca roșie cu dungi albe, pantaloni negri, adidaşi negri cu led-uri, fes gri cu mot. Orice informație va fi transmisa la numărul unic pentru apeluri de urgenta 112. Pentru a vizualiza fotografia si detaliile, accesați linkul  https://www.politiaromana.ro/ro/copii
-disparuti/mahmood-aryan-20220711
din pagina web a Poliției Române. IPJ BT;

Copil de doi ani dispărut din Botoşani, căutat de Poliţie | Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112! 

Astăzi, 17 martie, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui minor de 2 ani, din comuna Tudora. 

Acesta se afla în vizita la o cunoștință, împreună cu familia, când a părăsit locuința respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiați nu au reușit să-l identifice. 

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu. 

Vestimentație cunoscută: bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sai să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.  

Deja au fost demarate căutări în zona, la care participa polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi si voluntari, transmite IPJ Botoşani. 

×
Subiecte în articol: Botoșani copil disparut apel 112
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close