Antena 3 CNN Actualitate Locale O copilă de trei ani a murit pe un câmp din Constanţa, după ce a fost mușcată de animale sălbatice

O copilă de trei ani a murit pe un câmp din Constanţa, după ce a fost mușcată de animale sălbatice

O fetiţă de trei ani, dispărută de acasă, a fost găsită pe un câmp, la patru kilometri distanță de locul dispariției. Medicii au constatat decesul copilului și se pare că victima a fost mușcată de animale sălbatice.

O copilă de trei ani a murit pe un câmp din Constanţa, după ce a fost mușcată de animale sălbatice
de Claudia Popovici    |    11 Iun 2021   •   20:03

Update: Poliţia din Constanța a ţinut "la secret" dispariţia fetiţei de 3 ani

Potrivit datelor, poliţişti au ajuns la locuința părinților copilei de trei ani la patru ore după ce s-a anunţat dispariția acesteia.

Mai exact, fetiţa a dispărut joi la ora 17:00, iar poliţia a fost alertată la ora 21:00. După alte două ore, IPJ Constanţa cere la ora 23:00 suportul Clubului Câinilor Utilitari. La 3:30 dimineaţa încep căutările demarate de autorităţi care se finalizează în jur de ora 06:00 dimineaţa.

În acțiunea de căutare au fost implicate peste 80 de persoane, printre care şi edilul localităţii. Din păcate, astăzi copila a fost găsită fără viaţă pe câmp de poliţiştii de frontieră, la aproximativ 4 km de casă, distanță care ar fi trebuit să fie de altfel periată de autorităţi.

Ştirea iniţială

Potrivit polițiștilor constănțeni, în cursul serii de 10 iunie, în jurul orei 21.00, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.00, o fată, în vârstă de 3 ani, într-un moment în care ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinți, a plecat din localitatea Saraiu și nu a mai fost găsită.

Forțele de ordine au verificat toate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de părinții copilului, dar și clădirile dezafectate sau în construcție. Au fost folosiți câinii de urmă, atât în fază inițială de cercetare la fața locului, cât și la verificările în teren, care au vizat eventualele trasee parcurse de fată.

La căutări au participat peste 80 de forțe: polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pompieri, jandarmi, dar și voluntari. Totodată, au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă.

Polițiștii au audiat martori, declarațiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariției. În ciuda eforturilor depuse, vineri, în jurul orei 11.00, fata a fost găsită pe câmp, decedată, la o distanță de aproximativ 4 kilometri de locul dispariției.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: copil mort camp Constanța
Parteneri
Procurorii au deschis dosar pentru omor la Spitalul Sf. Pantelimon din București
x close