Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil din Giurgiu a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său îi agresează mama. Bărbatul a fost arestat

Un copil din Giurgiu a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său îi agresează mama. Bărbatul a fost arestat

Un copil de 13 ani, din Giurgiu, și-a scăpat mama de agresiunea propriului tată, după ce a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

Un copil din Giurgiu a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său îi agresează mama. Bărbatul a fost arestat
Sursa foto: Pixabay.com/victoria_borodinov
de Georgiana Adam    |    07 Iun 2022   •   13:49

Bărbatul avea interdicție de a se apropia de soție, iar acum, după ce a atacat-o cu un cuțit, s-a ales cu un mandat de arest preventiv pe 30 de zile

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii, în localitatea Vlad Ţepeş, informează Poliţia judeţeană Giurgiu.

"La ora 08:05, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Comana au fost sesizaţi prin apel 112 de către un minor, de 13 ani, din localitatea Vlad Ţepeş, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său încalcă ordinul de protecţie şi o agresează fizic pe mama sa. 

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în dimineaţa de 5 iunie a.c., o femeie, de 51 de ani, din localitatea Vlad Ţepeş, comuna Comana, judeţul Giurgiu, în timp ce se afla pe strada Bujorului din aceeaşi localitate, ar fi fost agresată fizic de către soţul său, un bărbat, de 55 de ani, care i-ar fi provocat acesteia mai multe leziuni, cu un cuţit”, a transmis, marți, IPJ Giurgiu.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a încălcat un ordin de protecţie care îi interzicea să se apropie de soţia sa, faţă de care avusese şi anterior un comportament violent.
 

×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close