Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil ieșit mai mult de jumătate pe geamul mașinii, filmat în traficul din București. Poliția este în alertă

Copil ieșit mai mult de jumătate pe geamul mașinii, filmat în traficul din București. Poliția este în alertă

Alertă în București. S-a făcut apel la Poliție după ce un copil a fost văzut ieșit pe jumătate pe geamul unei mașini în trafic. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   14:30

Aflată în trafic, chiar în spatele mașinii cu pricina, avocata Cosmina Cerva a filmat cum un copil mic este ieșit mai bine de jumătate pe geamul mașinii în care se afla. 

"Am încercat să dau semnale șoferului din față, dar văzând că nu se oprește și își continuă drumul, am apelat la un polițist pe care l-am întâlnit în intersecție și i-am semnalat situația. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Eu am depășit mașina în care se afla copilul și am semnalat situația polițistului, faptul că în spetele meu este un copil ieșit pe geam. Nu știu dacă polițistul căruia i-am semnalat cazul a intervenit.

Copilul era mai mult de jumătate ieșit afară. Nu mi-am putu da seama dacă copilul avea scaun pentru că în parte din spate mașina avea geamuri fumurii", a declarat Cosmina Cerva, avocat. 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close