Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de un an și cinci luni s-a înecat cu un măr, la o creșă din Oradea care funcționa ilegal | Băiețelul este în stare critică

Un copil de un an și cinci luni s-a înecat cu un măr, la o creșă din Oradea care funcționa ilegal | Băiețelul este în stare critică

Un copil de 1 an și cinci luni s-a înecat cu un măr la o creșă din Oradea. Din primele verificări, reiese că unitatea funcționa fără autorizație.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2024   •   09:00

Copilul se află internat în spital, în stare critică, pe secția de Terapie Intensivă. După ce s-a înecat cu bucata de măr, băiatul a intrat de mai multe ori în stop cardio respirator.

Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor și l-a transportat de urgență la Spitalul din Oradea.

Medicii au reușit să-i extragă bucata de măr din căile respiratorii ale copilului, însă starea lui nu s-a îmbunătățit.

Acum se află intubat, iar prognosticul medicilor este destul de rezervat. 

Citește și: O grădiniță din mediul rural, modernizată la standarde europene: "Încercăm să aducem și educația de la sat acolo unde îi este locul"

Între timp, s-a descoperit că acea grădiniță unde s-a întâmplat incidentul este una privată, care funcționa fără autorizație legală.

Reprezentanții acesteia au declarat că, atunci când băiatul nu mai putea respira, două cadre medicale aflate în incinta grădiniței au intervenit pentru salavarea copilului. 

Totdată, ei spun că documentele pentru autorizarea grădiniței erau în curs de pregătire.

Între timp, polițiștii au descis un dosar penal vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close