Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 13 ani și-a înjunghiat colegul de clasă în abdomen și femur, după un conflict spontan

Un copil de 13 ani și-a înjunghiat colegul de clasă în abdomen și femur, după un conflict spontan

Ceartă cu final sângeros, între doi minori, în plină stradă. Un băiat de 13 ani a atacat cu un obiect ascuțit un coleg de școală în vârstă de 12 ani. Victima a fost rănită și a fost transportată de urgență la spital.

Un copil de 13 ani și-a înjunghiat colegul de clasă în abdomen și femur, după un conflict spontan
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    18 Mar 2021   •   13:00

Conflictul între cei doi copii a avut loc miercuri seara, la intersecția străzilor Cabanei cu Plevnei din orașul Babadag, județul Tulcea. Băiatul în vârstă de 13 ani este coleg de școală cu cel de 12 ani. 

„Din primele verificări, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, minorul de 13 ani din Babadag, l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit pe colegul său de 12 ani, în zona abdomenului și a femurului stâng”, au transmis, joi, reprezentanții Poliției Tulcea, potrivit Mediafax

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea pentru îngrijiri medicale.

În cazul copilului agresor a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe și se fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului.

×
Subiecte în articol: injunghiat copil
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close