Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil lovit de o dubă în drum spre grădiniță, în județul Vaslui. Băiețelul a fost lăsat nesupravegheat

Copil lovit de o dubă în drum spre grădiniță, în județul Vaslui. Băiețelul a fost lăsat nesupravegheat

Copil lovit de o dubă în drum spre grădiniță, în județul Vaslui. Băiețelul a fost lăsat nesupravegheat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Mai 2017   •   23:55

Un copil, în vârstă de 6 ani, a fost rănit în drum spre grădiniță, în satul Movileni, în județul Vaslui. Băiețelul nu era însoțit și a fost spulberat de o autoutilitară, după ce a traversat șoseaua fără să se asigure, potrivit vremeanoua.ro.

Copilul a fost grav rănit în zona capului și a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Iași.

„Minorul a apărut de după tractor și a încercat să traverseze drumul județean fără să se asigure, moment în care a fost surprins și accidentat de o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 42 de ani. În urma impactului, minorul a suferit leziuni severe la nivelul capului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Șoferul autoutilitarei l-a transportat pe băiețelul rănit până în satul Ciocani, de unde a fost preluat de echipajul de ambulanță și transportat la spitalul din Bârlad.

„A suferit un traumatism cranio-cerebral sever și cel mai probabil va fi dus la Iași”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Vaslui.

Medicii spun că băiețelul a scăpat cu viață. Rănile pe care le-a suferit nu sunt grave și nu va trebui operat.

Polițiștii l-au anchetat pe șoferul care l-a accidentat pe copil. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

×
Subiecte în articol: copil lovit duba gradinita
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close