Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de șase ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada. Mama îl aștepta pe cealaltă parte a drumului

Un copil de șase ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada. Mama îl aștepta pe cealaltă parte a drumului

Clipe de coșmar pentru o mamă care și-a văzut fiul lovit de o mașină în timp ce traversa strada pentru a ajunge la ea. Minorul a fost transportat la spital.

Un copil de șase ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada. Mama îl aștepta pe cealaltă parte a drumului
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2023   •   17:53

Un minor a fost transportat la spital după ce a fost lovit de o mașină când a coborât din microbuzul școlar și a traversat strada să ajungă la mama lui. Evenimentul a avut loc în localitatea Seini, județul Maramureș.

În timp ce traversa strada, copilul a lovit de un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani din oraș. Minorul a fost transportat la spital. 

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului", transmite IPJ Maramureș.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close