Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil a fost lovit de o maşină de Poliţie pe trecerea de pietoni, în zona Gării din Bacău

Un copil a fost lovit de o maşină de Poliţie pe trecerea de pietoni, în zona Gării din Bacău

Un copil a fost lovit de o maşină de Poliţie, astăzi, chiar pe trecerea de pietoni, în zona Gării din Bacău.

Un copil a fost lovit de o maşină de Poliţie pe trecerea de pietoni, în zona Gării din Bacău
Sursa foto: Facebook | Ovidiu Sava
de Alin Tarnovschi    |    17 Feb 2022   •   15:57

Accidentul s-a produs chiar în faţa Gării din Bacău în momentul în care un copil a încercat să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

În timp ce traversa, copilul a fost lovit de o autospecială ce aparţine Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Momentele de după impact au fost surprinse cu telefoanele mobile de oamenii aflaţi în zonă, iar ulterior imaginile au fost postate pe reţelele de socializare.

Colegii poliţistului aflat la volanul autospecialei l-au testat cu aparatul etilotest şi îl vor audia, în cauză urmând a fi deschis un dosar de cercetare penală.

Copilul lovit de maşina de Poliţie a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru investigaţii amănunţite.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 14.20, o autospecială de poliție condusă de un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se deplasa pe direcția de mers, strada Constantin Ene către strada Mioriței, ajungând la trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator și marcaj rutier, a acroșat un pieton, de 16 ani, din comuna Racova, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă.

Din impact, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. 

Atât pietonul, cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se arată într-o informare a IPJ Bacău.

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiei, declară că o astfel de situaţie se poate întâmpla oricui.

"La trecerea de pietoni trebuie să fii extrem de atent, aşa cum zice şi legea, să reduci viteza până la evitarea oricărui pericol", a spus Surugiu, joi seară, în direct la Antena 3.

"Minorul se prezenta aparent bine, cu un cucui la cap"

"In cursul acestei dupa amiezi la Serviciul de Primiri Urgente Copii a fost adus cu ambulanta un minor de 16 ani care a fost accidentat pe trecerea de pietoni de o masina. Minorul se prezenta aparent bine, cu un cucui la cap, insa pe timpul stationarii in sala a inceput sa manifeste pierderi usoare de memorie. In aceste conditii a fost trimis la investigatii de imagistica, respectiv Computer Tomograf urmand sa fie vazut si de un neurochirurg. In functie de rezultatul consultului si a investigatiei, medicul neurochirurg va decide daca este sau nu cazul sa fie internat. de la spital", a declarat Mirela Romaneț, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bacău.
 

Accidentul din Bacău vine după cumplitul accident din Bucureşti, atunci când Raisa, o fetiţă în vârstă de numai 11 ani, a fost spulberată de o maşină de Poliţie, tot pe trecerea de pietoni, şi şi-a pierdut viaţa.

Altar de flori, lumânări şi păpuşi pentru Raisa, fetiţa omorâtă de o maşină de Poliţie în Bucureşti

×
Subiecte în articol: Bacău accident
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close