Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil lovit pe trecerea de pietoni de mașina de Poliție, la Vaslui. Martor: "Agentul era cu ochii în telefon"

Copil lovit pe trecerea de pietoni de mașina de Poliție, la Vaslui. Martor: "Agentul era cu ochii în telefon"

O copilă a ajuns la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină de Poliţie, în Vaslui. Martorii spun că agentul era cu ochii în telefon, motiv pentru care nu a mai putut evita impactul.

Copil lovit pe trecerea de pietoni de mașina de Poliție, la Vaslui. Martor: "Agentul era cu ochii în telefon"
de Claudia Popovici    |    12 Sep 2022   •   17:33

Incidentul a avut loc pe trecerea de pietoni situată în apropierea fostei fabrici ICIL, din Vaslui.

Potrivit martorilor, fetița, în vârstă de 11 ani, a încercat să traverseze strada, moment în care autospeciala de poliție a lovit-o și a aruncat-o pe asfalt. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceiași martori spun că agentul era cu ochii în telefon în momentul când s-a apropiat de trecerea de pietoni, motiv pentru care nu a mai putut evita impactul, notează presa locală.

La fața locului a ajuns o ambulanță care a acordat primele îngrijiri victimei. Ulterior, fetița a fost transportată la spital. 

De asemenea, urmare verificărilor efectuate la faţa locului a reieșit că şoferul autospecialei, un angajat al Poliției Vaslui, în vârstă de 34 de ani, nu se afla în misiune.

Mai mult, el a fost testat alcoolscopic, dar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close