Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil lovit pe trecerea de pietoni, în Oradea. Șoferul băut a fugit de la locul accidentului

Copil lovit pe trecerea de pietoni, în Oradea. Șoferul băut a fugit de la locul accidentului

Un copil se zbate între viață și moarte după un cumplit accident. Deși a traversat corespunzător, lucru care nu ar trebui să-i pună viața în pericol, un șofer băut a transformat totul într-o tragedie.

Copil lovit pe trecerea de pietoni, în Oradea. Șoferul băut a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: pexels.com
de Georgiana Botez    |    23 Iun 2023   •   09:26

Accident grav în Oradea. Un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer beat, care a fugit de la locul accidentului. Copilul a rămas inconștient pe asfalt și a fost intubat de medicii ajunși la fața locului. 

Martorii oculari spun că băiatul circula pe lângă o trotinetă, pe trecerea de pietoni, când a fost lovit în plin de o mașină care circula pe banda a doua. În ciuda faptului că o mașină oprise deja pe banda 1, ca să-i dea prioritate de trecere, cealaltă mașină nu a oprit și l-a lovit în plin.

După impact, trotineta și lucrurile băiatului au fost împrăștiate pe zeci de metri.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferul vinovat prezenta o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea nivelului alcoolemiei în organism, dar și pentru a se verifica dacă a consumat substanțe psihoactive.

Citește și: Accident grav pe A1, în Sibiu | Un tânăr fără permis a intrat cu o autoutilitară într-un TIR. El și prietenul lui au murit pe loc

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean, pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Polițiștii au deschis un dosar penal si efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close