Antena 3 Actualitate Locale Un copil a fost bătut live pe Facebook de mama sa, în Satu Mare

Un copil a fost bătut live pe Facebook de mama sa, în Satu Mare

de Redacția Antena 3    |    30 Iun 2021   •   18:07
Un copil a fost bătut live pe Facebook de mama sa, în Satu Mare
Sursa foto: PresaSM.ro

Imaginile șocante ce surprind o mamă din Satu Mare care îşi bate copilul live de Facebook au fost date publicităţii de mai mulţi oameni revoltați de gestul femeii. Poliţia şi Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) au deschis o anchetă.

În imagini se observă cum femeia nervoasă se ridică de pe un scaun şi cu telefonul în mână merge spre copil pe care îl lovește de câteva ori. 

Revoltați de gest dar şi sunetul palmelor şi ţipetelor de durere ale copilului mai mulţi internauţi, printre care şi soţul femeii, îi cer în comentarii să înceteze bătaia.

Femeia nu se lasă înduplecată şi continuă să lovească copilul live pe Facebook în timp ce amenință că este posibil să facă un gest necugetat dacă nu o lasă în pace.

Imaginile au ajuns în scurt timp în spaţiul public şi s-a sesizat poliţia şi  Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din Satu Mare care au anunţat că s-a deschis o anchetă.

Potrivit presei locale, femeia urmează a fi identificată și audiată, pentru a se stabili situația concretă.

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Imaginile cu ea lovindu-şi copilul live pe reţelele sociale poate fi urmărit AICI.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close