Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 3 ani a fost găsit de jandarmi mergând cu tricicleta pe mijlocul drumului, prin Rădăuți. Micuţul tremura de frig şi îi era foame

Un copil de 3 ani a fost găsit de jandarmi mergând cu tricicleta pe mijlocul drumului, prin Rădăuți. Micuţul tremura de frig şi îi era foame

Un copil de 3 ani a fost salvat de jandarmii care l-au găsit în timp ce mergea singur pe o tricicletă, pe mijlocul drumului, în Rădăuți.

Un copil de 3 ani a fost găsit de jandarmi mergând cu tricicleta pe mijlocul drumului, prin Rădăuți. Micuţul tremura de frig şi îi era foame
Sursa foto: Jandarmeria Suceava/ Facebook
de Silvia Preda    |    15 Mar 2024   •   22:20

Băiatul a fost găsit vineri de jandarmii suceveni în timp ce mergea cu tricicleta pe mijlocul drumului, pe o stradă din Rădăuți, se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Suceava.

Oamenii legii spun că micuțul tremura de frig, așa că a fost dus la sediul subunității pentru a fi învelit și hrănit.

"Astăzi, în jurul orei 13:00, pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, jandarmii din cadrul Detașamentului de Jandarmi Rădăuți au observat, pe strada Călărași din municipiul Rădăuți, un copil care se deplasa cu o tricicletă pe mijlocul părții carosabile, nefiind însoțit de nicio persoană.

Colegii noștri au procedat la căutarea părinților, în zonă, însă fără niciun rezultat. Minorul, în vârstă de trei ani, a fost dus de către jandarmi la sediul subunității, unde l-au învelit cu o pătură, deoarece tremura din cauza frigului, și i-au oferit de mâncare", se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Suceava.

Un final fericit, cu sprijinul jandarmilor rădăuțeni

Astăzi, în jurul orei 13:00, pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, jandarmii din cadrul Detașamentului de Jandarmi Rădăuți au observat, pe strada Călărași din municipiul Rădăuți, un copil care se deplasa cu o tricicletă pe mijlocul părții carosabile, nefiind însoțit de nicio persoană. Colegii noștri au procedat la căutarea părinților, în zonă, însă fără niciun rezultat. Minorul, în vârstă de trei ani, a fost dus de către jandarmi la sediul subunității, unde l-au învelit cu o pătură, deoarece tremura din cauza frigului, și i-au oferit de mâncare. Cu sprijinul Poliției Municipiului Rădăuți și Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, jandarmii i-au identificat părinții, care erau extrem de îngrijorați și care au declarat că fiul lor a dispărut din curte, în timp ce se juca. Reîntâlnirea a adus multă bucurie și liniște părinților. De asemenea, a oferit ocazia colegilor noștri de a le reaminti cât de important este să supraveghem atent copiii și comportamentul acestora.

Publicată de Jandarmeria Suceava pe Vineri, 15 martie 2024

Cu sprijinul Poliției Municipiului Rădăuți și Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, jandarmii i-au identificat părinții, care erau extrem de îngrijorați și care au declarat că fiul lor a dispărut din curte, în timp ce se juca.

"Reîntâlnirea a adus multă bucurie și liniște părinților.

De asemenea, a oferit ocazia colegilor noștri de a le reaminti cât de important este să supraveghem atent copiii și comportamentul acestora", mai transmit jandarmii.

×
Subiecte în articol: copil Suceava Radauti tricicletă jandarmi
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close