x close

Doi copii din Vulcan au urcat un câine pe bloc și l-au aruncat în gol

de A.T.    |    06 Iun 2020   •   16:41
Doi copii din Vulcan au urcat un câine pe bloc și l-au aruncat în gol Facebook

Doi copii au urcat un câine pe bloc și apoi l-au aruncat în gol, în cartierul Dallas din Vulcan, județul Hunedoara. Un vecin a fost martor la scenele îngrozitoare și a povestit totul într-o postare pe Facebook.

Totul s-ar fi întâmplat, astăzi, într-un bloc de pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Vulcan, acolo unde copilul de opt ani locuiește cu părinții săi. Ultimele informații arată că băiatul a fost însoțit de un prieten.

UPDATE 19.00. Poliția Vulcan, din județul Hunedoara, a fost sesizată sâmbătă după-amiaza, că niște copii au aruncat un câine de pe acoperișul unui bloc și cadavrul animalului se află pe trotuar.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi copii, aceștia având 11, respectiv 14 ani.

"Au dus pe acoperișul blocului un câine, apoi l-au aruncat in gol. În momentul sosirii polițiștilor la fața locului, cadavrul câinelui nu se mai afla pe trotuar deoarece fusese aruncat la gunoi", spun reprezentanții Poliției județului Hunedoara.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere a animalelor cu intenție, fără drept.

"Distribuiți toți. Sa vedeți de ce orașul nostru e un oraș de rahat!

Câine aruncat de pe un bloc cu 10 etaje . Felicitări vulcanenilor! Promit sa va fac vedete peste tot și să vă alegeți cu cel puțin un dosar penal!

Revin imediat cu numele lor și mâine la prima oră fac plângere la politie!

Cartier Dallas , copilul de 8 ani a aruncat câinele de pe bloc", a scris Răzvan Samcro în postarea de pe Facebook.

Parteneri
Parteneri
sati