Antena 3 CNN Actualitate Locale Copilă de opt ani în stare gravă după ce a fost lovită cu maşina de mama ei, în Argeş

Copilă de opt ani în stare gravă după ce a fost lovită cu maşina de mama ei, în Argeş

O copilă de opt ani a fost lovită din greșeală de mama ei cu maşina, în timp ce aceasta încerca să parcheze maşina în curtea casei.

Copilă de opt ani în stare gravă după ce a fost lovită cu maşina de mama ei, în Argeş
de Claudia Popovici    |    13 Iun 2023   •   17:50

Polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin apel la 112 că în localitatea Dărmănești, o fetiță de 8 ani a fost accidentată de un autoturism, în curtea unei locuințe.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au găsit-o pe copilă în stare de inconștiență.

La caz a fost direcționat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, care a efectuat manevre de resuscitare și a preluat minora, cu funcții vitale.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că, o femeie de 43 de ani, din Dărmănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței, ar fi accidentat o minoră de 8 ani”, transmite Poliția Argeș.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

 

 

×
Subiecte în articol: Dărmăneşti Argeş accident copil călcat
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close