Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a lipit afişe pe stâlpi prin care denunţă corupţia de la Medicină. Imaginile au ajuns virale | Prima reacţie a decanului

O femeie a lipit afişe pe stâlpi prin care denunţă corupţia de la Medicină. Imaginile au ajuns virale | Prima reacţie a decanului

Mai multe afișe prin care era denunțată corupția de la Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara au fost lipite pe stâlpii din zona UMF. Femeia care a făcut asta a fost amendată.

O femeie a lipit afişe pe stâlpi prin care denunţă corupţia de la Medicină. Imaginile au ajuns virale | Prima reacţie a decanului
Sursa foto: Facebook/Vocea Timișului
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2023   •   21:22

"Stop corupției din stomatologie în UMF Timișoara", se arată pe afișul pe care, în dreptul unor nume şi prenume, apar și mai multe sume în euro. 

Potrivit unor surse din cadrul Poliției Locale Timișoara, afișele au fost lipite de o femeie, care a și fost amendată pentru fapta sa.

"Polițiștii locali au depistat, în seara zilei de 06.02.2023, în jurul orei 23.45, pe strada Hector, o femeie de 58 de ani, care lipea afise cu diverse înscrisuri, în locuri publice, pe stâlpii de iluminat, prin care se aduce atingere onoarei și demnității unor persoane, motiv pentru care s-a luat măsura sancționării contravenționale cu 600 lei, conform Legii 61/1991 republicată", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Daniela Seracin, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi: Admitere Medicină 2023. Acte necesare pentru înscriere, calendar și tematică

Decanul Facultății de Stomatologie din cadrul UMF Timișoara, Meda Negruțiu, al cărei nume apărea pe afișele lipite pe stâlpii din Timișoara a declarat că "oricine poate scrie orice".

"Hârtia suportă orice. Oricine poate scrie orice. Atâta timp cât nu există nicio plângere, nici din partea studenților, nici din altcuiva care să fie înregistrată la facultate sau undeva, o hârtie lipită pe un stâlp mie nu-mi spune nimic. Dorm foarte bine. Colegii mei la fel. Nu fac comentarii și contra-comentarii la o hârtie lipită pe un stâlp. Cine face astfel de hârtii trebuie să și le asume", a declarat decanul Facultății de Stomatologie.

Ultimul mare scandal de corupție de la Universitatea de Medicină din Timișoara a avut loc în urmă cu 10 ani. Atunci un profesor a fost arestat și condamnat ulterior, cu acuzația că primea între 100 și 300 de euro pentru promovarea unui examen, mai scrie Adevarul. 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close