Antena 3 CNN Actualitate Locale Coșmar pentru șoferi: trafic restricționat pe Valea Oltului

Coșmar pentru șoferi: trafic restricționat pe Valea Oltului

Coșmar pentru șoferi: trafic restricționat pe Valea Oltului
03 Oct 2016   •   17:33

Circulaţia pe Valea Oltului în zona Viaductului Cârligu Mic a fost restricţionată începând de luni până la jumătatea lunii noiembrie, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, remis AGERPRES.

Astfel, începând de luni, 3 octombrie, şi până în data de 15.11.2016 pe sectorul de drum cuprins între km 200+300 m - 201+325 m, sensul Sibiu - Râmnicu Vâlcea, pe DN 7 în afara localităţii Călimăneşti circulaţia rutieră va fi restricţionată pentru lucrări de consolidare ale Viaductului Cârligu Mic situat peste Râul Olt.

În zonă circulaţia se va desfăşura alternativ fiind dirijată prin semafor electric şi piloţi de dirijare. Se recomandă conducătorilor auto să respecte semnalizarea rutieră temporară, respectiv semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri şi ale piloţilor de dirijare.

De altfel, în acelaşi sector, circulaţia a mai fost oprită în primăvară tot pentru lucrări de consolidare a aceluiaşi viaduct.

Segmentul de drum DN 7 (Valea Oltului) este cunoscut drept cel mai aglomerat din ţară, peste 40.000 de autovehicule circulând pe acest tronson zilnic, care face parte din coridorul IV pan - european.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Valea Oltului trafic restrictionat
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close