Antena 3 CNN Actualitate Locale L-ați văzut? Sunați la 112! Costi a dispărut de la locul de muncă din Eforie Nord: "Suntem disperați!"

L-ați văzut? Sunați la 112! Costi a dispărut de la locul de muncă din Eforie Nord: "Suntem disperați!"

Costi Berbece, un tânăr din Bârlad, a dispărut în urmă cu o săptămână, de la locul de muncă din Eforie Nord, după ce s-ar fi certat cu şefa restaurantului unde lucra.

L-ați văzut? Sunați la 112! Costi a dispărut de la locul de muncă din Eforie Nord: "Suntem disperați!"
Sursa foto: Facebook / Costi Albert
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2023   •   13:18

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a vorbit pentru ultima dată cu un coleg de muncă, în data de 21 septembrie. Costi i-ar fi transmis acestuia că este bine, dar nu are bani să își încarce cartela telefonică.  

Ulterior, nimeni nu a mai auzit de el sau nu a mai reușit să îl contacteze.  

Sora lui Costi, Loredana, a făcut un apel disperat către toți cei care ar putea ajuta la găsirea fratelui ei. Tânăra a aflat că fratele ei ar fi plecat în urma unui conflict pe care l-ar fi avut cu patroana restaurantului unde lucra.  

”Fratele meu pe nume Berbece Constantin Albert nu poate fi contactat de mine sau de orice alt apropiat. Acesta lucra în Eforie Nord la un restaurant. Am încercat să iau legătura cu un coleg de muncă de-al lui, acesta spunându-mi că fratele meu a părăsit incinta restaurantului la data de 15.09 în urma unui conflict cu patroana restaurantului respectiv. Ulterior tot acest coleg mi-a transmis că el a luat legătura telefonic cu fratele meu pe data de 21.09 acesta spunându-i doar că este bine și că nu ar avea bani să își încarce cartela. 

Am sesizat dispariția fratelui meu și la Secția de Poliție de pe raza municipiului Bârlad deoarece eu aici locuiesc. Până la momentul actual răspunsul celor de la Poliție fiind: “Așteptăm să fie luate măsuri de cei de la secția de poliție din orașul în care fratele tău a dispărut”, respectiv Eforie Nord. 

Vă rog să faceți publică dispariția acestuia, suntem disperați. Este inadmisibil ca o persoană să dispară de la locul de muncă și nimeni să nu anunțe Poliția sau să încerce să ia legătura cu familia! 

Semnalmente: 
Vârstă – 25 
Înălțime – aprox. 1.70 
Kilograme – aprox. 65 
Ochi: căprui (poartă ochelari de vedere)”, se arată în mesajul trimis de Loredana redacției Constanța TV

Poliția din Bârlad cere ajutorul populației.

"La data de 25.09.2023, orele 19.20, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, cu privire la faptul că, la data de 21 septembrie 2023, BERBECE ALBERT - CONSTANTIN, în vârstă de 25 de ani, a plecat voluntar de la locul său de muncă din stațiunea turistică Eforie Nord, județul Constanța, nu a mai revenit până în prezent la domiciliu și nici nu a contactat membrii familiei sale.  

La momentul plecării, tânărul purta barbă și ochelari de vedere. În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112!”, se arată în comunicatul poliției.

×
Subiecte în articol: disparut Eforie Nord Poliția Română
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close