Antena 3 CNN Actualitate Locale Costul lunar al vieții în Cluj, în 2024, calculat de locuitori: "Să supraviețuiești, ar fi 7.000 de lei"

Costul lunar al vieții în Cluj, în 2024, calculat de locuitori: "Să supraviețuiești, ar fi 7.000 de lei"

Mai mulți oameni au povestit care este costul vieții în Cluj, pe internet, la întrebarea unui român din Elveția care vrea să se întoarcă acasă.

Costul lunar al vieții în Cluj, în 2024, calculat de locuitori: "Să supraviețuiești, ar fi 7.000 de lei"
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    04 Ian 2024   •   13:20

Un român care s-a stabilit în Elveția, în perioada pandemiei, a întrebat pe o platformă online care sunt costurile vieții la Cluj, dorind să se reîntoarcă acasă.

Mai mulți internauți i-au răspuns bărbatului, astfel ajungându-se la concluzia că fără chirie și concedii, o familie cu copil mic ar cheltui circa 8.000 de lei lunar, în Cluj.

Citește și: Un preot din Cluj este acuzat că a afişat la biserică "lista ruşinii" cu enoriaşii care nu au plătit taxa

"Oriunde te-ai duce în UE, banii ăia îi cheltui oricum și la Cluj", a scris cineva. "Mai degrabă înspre 8000 aș zice. Sunt multe cheltuieli scumpe specifice copilului care nu se împart la 3: pampers, doctori, jucării".

"Costurile vieții, din punctul meu de vedere există 2 moduri: 1- Să trăiești cred că ar fi minim 10 mii ron la 3 persoane și 2 - Să supraviețuiești ar fi cred ca un 7 mii...", a precizat alt internaut, potrivit reddit.com.

×
Subiecte în articol: Cluj costul vieții bani
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close