Antena 3 CNN Actualitate Locale Cozi infernale la Serviciul de Paşapoarte. Programul este prelungit, iar salariaţii şi-au amânat concediile

Cozi infernale la Serviciul de Paşapoarte. Programul este prelungit, iar salariaţii şi-au amânat concediile

Cozi infernale la Serviciul de Paşapoarte. Programul este prelungit, iar salariaţii şi-au amânat concediile
16 Aug 2018   •   16:34

Cozi mari se formează la Serviciul de Paşapoarte din Galaţi unde, zilnic, sute de gălăţeni vin pentru a obţine documentele de călătorie. Angajaţii Serviciului au decis să prelungească programul de lucru şi să lucreze în perioada minivacanţei de Sf.Maria.

Cel puţin trei sute de gălăţeni ajung zilnic la ghişeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Galaţi, numărul cerererilor fiind, practic, dublu. Este vorba, în special, despre cetăţenii stabiliţi în străinătate care au venit în România, în concediu.

„Luna august este de foc la Paşapoarte. Din fericire, până în prezent nu am avut cozi exagerat de mari deoarece a funcţionat cu succes programarea online. Le recomand cetăţenilor să folosească acest sistem, este eficient pentru ei şi pentru noi. Marţi am avut un vârf de 364 persoane, luni 330, oricum peste 300 zilnic, lucrăm la capacitate maximă. Problemele apar în cazul cetăţenilor care solicită paşapoarte temporare. Noua lege intrată în vigoare pe 20 iulie închide accesul la acest tip de paşapoarte şi le recomand să aibă paşaport în posesie chiar dacă nu este prevăzută o călătorie imediată, nu vor putea obţine paşaportul mai repede de două săptămâni.”, a declarat presei şeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Galaţi, Aurelian Păduraru.

Ca să facă faţă numărului mare de solicitări, Serviciul de Paşapoarte Galaţi lucrează lucrează la capacitate maximă, programul de lucru a fost prelungit, iar concediile salariaţilor au fost amânate pentru lunile următoare.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: cozi pasapoarte Galați program
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close