Antena 3 CNN Actualitate Locale Cozi kilometrice la punctele de trecere a frontierei. Traficul a crescut cu 62% în 24 de ore

Cozi kilometrice la punctele de trecere a frontierei. Traficul a crescut cu 62% în 24 de ore

Cozi kilometrice la punctele de trecere a frontierei. Traficul a crescut cu 62% în 24 de ore
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Apr 2017   •   12:52

Traficul la punctele de trecere a frontierei a crescut cu 62 la sută în ultimele 24 de ore. Poliţia de Frontieră a anunțat că în ultimele ore, peste 203.000 de persoane au trecut prin vămi, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, potrivit news.ro.

Polițiștii au încercat să reducă timpul de așteptare și au suplimentat personalul care verifică documentele. Mai mult, în punctele de frontieră importante au fost detaşaţi angajaţi din cadrul aparatelor centrale ale structurilor teritoriale şi din Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, în perioada sărbătorilor de Paşti.

La punctele de trecere, polițiștii de frontieră au depistat 31 de fapte ilegale, dintre care 18 infracţiuni şi 13 contravenţii, săvârşite atât de români, cât şi de cetăţeni străini. Pentru acestea, au fost aplicate amenzi de peste 5.000 de lei.

Multe persoane au încercat să introducă ilegal în țară mai multe bunuri, care depăşeau plafonul vamal admis sau erau contrafăcute și aveau o valoare totală de aproximativ 157.200 de lei.

20 de cetăţeni străini nu a au fost lăsați să intre în România, iar alţi 14 români nu au fost lăsaţi să iasă din ţară, pentru că nu îndeplineau condiţiile legale.

 

×
Subiecte în articol: trafic vama
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close