Antena 3 Actualitate Locale Craiova în stare de asediu! 25 august -1 septembrie!

Craiova în stare de asediu! 25 august -1 septembrie!

20 Aug 2019   •   14:01
Craiova în stare de asediu! 25 august -1 septembrie!

Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri vă invită miercuri, 21 august 2019, ora 11:00, la Centrul Multifuncțional, la conferinţa de presă prilejuită de organizarea la Craiova a ediției cu numărul 6 a Festivalului PUPPETS OCCUPY STREET - REVOLUTION EDITION, ce se va desfășura în perioada 25 august - 1 septembrie 2019.

Zeci de mii de craioveni ies în stradă și aderă la mișcarea revoluționară internațională Puppets Occupy Street.

23 de țări, peste 400 de evenimente, parade cu păpuși supradimensionate, spectacole, concerte, expoziții, ateliere pentru toate vârstele, instalații și arte vizuale țin străzile, parcurile, scuarurile, și alte spații publice ale Craiovei în stare de asediu timp de 8 zile, între 25 august - 1 septembrie.

Asediatorii sunt artiști independenți care impun în festival propaganda culturală și demonstrează prin arta trasului de sfori, prin jonglerie și magie că evoluția nu poate avea loc fără o revoluție.

Festivalul Puppets Occupy Street, ajuns la a șasea ediție în 2019, finanțat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova și organizat de Teatrul Colibri, transformă și în acest an Bănia, timp de 8 zile, în scena internațională a artei animației, unde trupe și artiști independenți din 23 de țări vor crea o atmosferă vibrantă pentru publicul de toate vârstele.

Festivalul se bucură de sprijinul comunității și propune anul acesta peste 400 de evenimente, parade cu păpuși supradimensionate, spectacole, concerte, expoziții, ateliere pentru toate vârstele, instalații și arte vizuale, ce se vor desfășura pe străzi, în parcuri, scuaruri și alte spații publice din Craiova.

Tema acestei ediții este REvolution, evoluție prin revoluție!

Vor participa:

Mihail Genoiu - Primarul Municipiului Craiova

Adriana Teodorescu - Managerul Teatrului Colibri

Alina Voicu - Șef Birou marketing Centrul Multifuncțional

Ramona Mironeasa - responsabil Comunicare Asociația „Bucurie pentru viață“

Ana-Maria Bebu - coordonator voluntari

Membri ai echipei festivalului

Organizat de Teatrul Colibri, finanțat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova, derulat cu sprijinul regiilor autonome, instituțiilor de cultură, forțelor de ordine, voluntarilor și sponsorilor, Puppets Occupy Street transformă și în acest an Craiova, timp de 8 zile, în scena internațională a artei animației, unde trupe și artiști independenți din 23 de țări vor crea o atmosferă vibrantă pentru publicul de toate vârstele.

Susțin Festivalul Puppets Occupy Street: R.A.A.D.P.F.L., Salubritate Craiova, R.A.T. Craiova, Centrul Multifuncțional, Compania de Apă Oltenia, S.C. Piețe și Târguri Craiova S.R.L., Poliția Locală Craiova, Muzeul Olteniei, Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman, Muzeul de Artă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești“ Craiova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltenia“ al județului Dolj, Asociația April Hub, Florăria April, Casa de Cultură a Studenților, Asociația „Bucurie pentru viață“, Ambasada Spaniei la București, 5ToGo, Imagine Europe.

Sponsorii REvolution Edition 2019 sunt: Epoca Steak House & Wine Bar, ADE Gas, Azalis Gaz, ADE Plast, Star Tours, Fabrrica.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close