Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă în Argeș! Adolescent omorât de concubinul mamei sale. Femeia, găsită înjunghiată în curtea bisericii

Crimă în Argeș! Adolescent omorât de concubinul mamei sale. Femeia, găsită înjunghiată în curtea bisericii

Crimă șocantă în România. Un adolescent și mama acestuia au fost găsiți morți.

Crimă în Argeș! Adolescent omorât de concubinul mamei sale. Femeia, găsită înjunghiată în curtea bisericii
de Mariana Zaharia    |    16 Mai 2021   •   17:24

Cei doi au fost descoperiți fără suflare în Argeș, la Mihaesti, sat Drăghici. Agresorul s-a tăiat la gât și a ajuns de urgență la spital, pe masa de operație.

UPDATE // 19.07: Agresorul s-a tăiat la gât și a ajuns de urgență la spital, pe masa de operație. Potrivit surselor Antena 3, Băiatul ucis cu bestialitate nu era fiul agresorului. Tânărul în vârstă de 15 ani era copilul femeii ucise, dintr-o relație anterioară. Din primele date nu au fost sesizări la Poliție, ulterior acestui eveniment.

Știrea inițială: Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost omorât de tată și a fost găsit fără suflare, dar și lovit la cap.

Mama băiatului a fost găsită cu gâtul taiat, în curtea bisericii din localitate. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă după comiterea celor două crime. 

Potrivit surselor Antena 3, în cursul zilei de duminică  IPJ Argeș a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din com. Mihăiești, sat Drăghici, un bărbat și-a agresat soția și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit, în urma cărora ambele victime au decedat. 

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. La acest moment se fac cercetări.

 

×
Subiecte în articol: crima Argeş
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close