Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat ucis după ce a refuzat avansurile unui tânăr, în Argeş. Criminalul a fost reţinut

Bărbat ucis după ce a refuzat avansurile unui tânăr, în Argeş. Criminalul a fost reţinut

Crimă în Argeș! Un tânăr și-a pierdut viața într-o încăierare pe care ar fi avut-o cu un alt băiat. Cearta ar fi pornit pentru că victima ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu cel care l-a lovit. Dintr-un pumn, a ajuns în râu. Alți doi martori au fugit și ei odată cu cel care l-a lovit.

Bărbat ucis după ce a refuzat avansurile unui tânăr, în Argeş. Criminalul a fost reţinut
de Mariana Zaharia    |    18 Mai 2022   •   08:54

Victima este un  bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna argeșeană Domnești.  Locuia cu tatăl lui și sâmbătă seara a plecat de acasă. A stat într-un bar până la 2 dimineața și a dispărut după ce a plecat de acolo cu alți trei tineri.

Tatăl nu s-a panicat duminică. Dar, luni când a văzut că fiul nu îi dă niciun semn și nu mai răspunde la telefon, a mers direct la poliție.

Polițiștii au făcute echipe de căutare și au găsit imagini de pe o camera de supraveghere cu tânărul și cei trei bărbaţi care îl însoțeau. Se îndreptau spre malul râului.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit la 5 kilometri mai jos de locul în care a fost filmat.

Tânărul ar fi fost omorât pentru că ar fi acceptat un singur partener sexual din cei trei adolescent cu care a fost în bar. Cel suspectat are 18 ani. Și a mărturisit că s-au certat și l-a lovit. Victima a căzut în apă, dar nimeni nu a cerut ajutor.

Unul dintre tineri are doar 13 ani și este căutat în continuare de anchetatorii. 

Update 10:30 Tanarul care l-a omorat pe barbatul de 30 de ani a fost retinut pentru 24 de ore. Are 19 ani, este din Braşov şi era văcar în comuna Domnești, Arges.

×
Subiecte în articol: Argeş crima
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close