Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă oribilă la Botoşani. Un bărbat a fost ucis sub ochii unor copii

Crimă oribilă la Botoşani. Un bărbat a fost ucis sub ochii unor copii

Crimă oribilă la Botoşani. Un bărbat a fost ucis sub ochii unor copii
25 Mar 2016   •   23:04

Scene șocante, vineri seara, într-o casă din satul Bâznoasa, comuna Lunca din Botoşani. Un bărbat a fost omorât cu un topor de un consătean, martori la crimă fiind mai mulți copiii ai agresorului, anunţă Stiri Botoşani

Vineri seara Ionel M., de 35 de ani, a fost invitat de amicii lui, frații Toader și Valerică H., la locuința unuia dintre aceștia, pentru a bea împreună un pahar cu vin. Toți trei erau deja sub influența băuturilor alcoolice și la un moment dat s-au luat la ceartă. Nu se știe exact de la ce a pornit conflictul, însă Ionel M. a vrut să părăseasc locuința, dar unul dintre frați pentru a-l împiedica l-a lovit cu toporul în cap provocându-i trei plăgi tăiate și zdrobite la nivelul craniului, victima prăbușindu-se într-o baltă de sânge.

Celălalt frate a sărit și el cu o bâtă, dar potrivit martorilor nu a mai apucat să îl lovească. În casa gazdei se aflau și cei șapte copii ai săi. Soția agresorului și cu soția victimei erau plecate la un priveghi, la un vecin.

Din spusele mamei copiilor, cei mici, având vârste între 3 și 5 ani, au asistat la oribila scenă și au început să țipe.   Vecinii au sunat la 112, la fața locului ajungând și o Ambulanță, dar bărbatul lovit cu toporul nu a mai putut fi salvat. 

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close