Antena 3 CNN Actualitate Locale Irina, tânăra mămică din Chitila ucisă de soţ, a fost condusă pe ultimul drum

Irina, tânăra mămică din Chitila ucisă de soţ, a fost condusă pe ultimul drum

Irina Andrei, tânăra mămică din Chitila ucisă de soţul ei, împotriva căruia avea un ordin de protecţie, a fost condusă pe ultimul drum, astăzi, de rude, prieteni şi oameni impresionaţi de drama ei.

Irina, tânăra mămică din Chitila ucisă de soţ, a fost condusă pe ultimul drum
Sursa foto: Antena 3
12 Feb 2020   •   17:31

Irina a fost ucisă de soţul ei, vineri dimineaţă, 7 februarie 2020, chiar de faţă cu cei doi copii.

Oamenii au povestit că de aproximativ două luni, Irina închidea toate uşile şi toate geamurile de frica lui Robert, soţul ei.

Vineri dimineaţă, bărbatul, înarmat cu un cuţit, a intrat în casa Irinei şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Medicii chemaţi în ajutor, mult prea târziu, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

O rudă a intrat în casă şi a descoperit o scenă îngrozitoare, dar şi pe cei doi copii ascunşi după o uşă.

"Copiii sunt terminaţi. Au fost consiliaţi la grădiniţă. Cel mare ştie tot, plânge, tremură şi povesteşte cum s-a întâmplat. Se trezeşte din somn speriat şi strigă: Este după sobă! Ne omoară şi pe noi?", a declarat o rudă a Irinei.

Cu o săptămână înainte de oribila crimă, Irina ar fi vorbit cu mama ei şi a rugat-o să aibă grijă de copiii ei în cazul în care se întâmplă ceva cu ea.

Criminalul a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat.

Cu o zi înainte de crimă, autorul crimei a fost interogat de poliţiştii din Chitila, împotriva lui fiind emis un ordin de protecţie. Robert nu avea voie să se apropie de soţia sa, însă în ciuda acestui ordin de protecţie, bărbatul a ucis-o pe tânără.

×
Subiecte în articol: crima Chitila
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close