Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă odioasă filmată de camerele de supraveghere. O tânără a fost ucisă de soţul cu 13 ani mai în vârstă, în Gorj

Crimă odioasă filmată de camerele de supraveghere. O tânără a fost ucisă de soţul cu 13 ani mai în vârstă, în Gorj

Un bărbat din Gorj a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce a intrat în casa în care locuia soţia sa, care încerca să se despartă de el, a atacat-o cu un cuţit şi apoi a plecat într-o altă comună şi şi-a luat viaţa.

Crimă odioasă filmată de camerele de supraveghere. O tânără a fost ucisă de soţul cu 13 ani mai în vârstă, în Gorj
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Gabriela Mladin    |    11 Mai 2022   •   14:58

Tânăra în vârstă de 39 de ani se despărţise de soţul ei şi se mutase de scurtă vreme în casa părinţilor ei din comuna Licurici din Gorj.

Tragedia s-a întâmplat vineri, 6 mai 2022, în jurul orei 22.45, atunci când bărbatul în vârstă de 52 de ani, care locuia în comuna Hurezani, a mers la casa socrilor săi pentru a se răzbuna pe soţia sa.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în seara zilei de 6 mai, în jurul orei 22.45, bărbatul "a pătruns fără drept în imobilul în care se afla soţia sa, victima C.E. (aceştia fiind despărţiţi în fapt) şi, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu aceasta, folosindu-se de un cuţit, a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi a abdomenului".

Crima odioasă a fost filmată de mai multe camere de supraveghere ce erau montate în curtea casei. Pe imagini se poate observa cum bărbatul intră în casă, după ce sparge uşile de la intrare, apoi soţia sa iese în curte, în fugă.

Bărbatul a înjunghiat-o apoi de mai multe ori, iar în final s-a urcat în maşină şi a plecat acasă, în Hurezani, acolo unde şi-a pus capăt zilelor.

Părinţii tinerei au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar o ambulanţă a transportat-o pe femeie la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

×
Subiecte în articol: Licurici Gorj crimă
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close