x close

Crimă în stil mafiot în judeţul Galaţi. O femeie a plătit doi tineri să-i omoare soţul, un italian de 62 de ani

01 Ian 2020   •   13:00
Crimă în stil mafiot în judeţul Galaţi. O femeie a plătit doi tineri să-i omoare soţul, un italian de 62 de ani   Foto: Poliția Româna/Facebook

Caz înfiorător, care aminteşte de filmele cu mafioţi, în comuna gălăţeană Buciumeni.

Crima s-a produs în noaptea de luni spre marţi în localitatea Buciumeni. Iniţial s-a crezut că ar fi vorba de un accident casnic, dar în data de 1 ianuarie legiştii au confirmat că bărbatul a fost ucis în bătaie. Femeia şi cei doi ucigaşi au fost reţinuţi.

Potrivit unor surse judiciare, o femeie de 32 de ani, din localitatea, este acuzată că, împreună cu doi complici pe care i-a plătit, şi-ar fi ucis soţul, un cetăţean italian în vârstă de 62 de ani, după care a încercat să însceneze un accident casnic.

În prima zi a anului 2020, legiştii au confirmat, în urma efectuării necropsiei, bănuielile anchetatorilor: italianul a fost omorât în bătaie. Cea care ar fi comandat asasinatul a fost chiar soţia acestuia, care ar fi plătit celor doi agresori (locuitori ai comunei, fără ocupaţie) suma de 2.500 de lei. Nu se ştie deocamdată ce declaraţii au dat suspecţii şi dacă şi-au recunoscut fapta.

Citeste mai multe pe adevarul.ro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati