Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă într-un sat din Alba. Un tânăr a omorât un bărbat pentru o datorie de 100 de lei

Crimă într-un sat din Alba. Un tânăr a omorât un bărbat pentru o datorie de 100 de lei

Crimă într-un sat din Alba. Un tânăr a omorât un bărbat pentru o datorie de 100 de lei
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana
12 Iun 2017   •   08:45

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din satul Sâmiclăuş din Alba a fost ucis în bătaie de un alt bărbat, potrivit adevarul.ro.

Potrivit unor informaţii oficiale, crima s-a produs după un conflict spontan între victimă şi agresor, care locuia în zonă fără documente legale. Bărbatul ucis i-a promis, anterior, celuilat că îi va ”rezolva” un loc de muncă în străinătate, motiv pentru care i-a solicitat şi a primit de la acesta o sumă de bani.

Ulterior, inculpatul a solicitat returnarea banilor, dar, pentru că victima nu a dorit sau nu a putut să îi dea banii, a luat cu forţa de la acesta un aragaz şi o butelie.

După acest moment a avut loc o bătaie între cei doi bărbaţi, agresorul lovindu-l de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Victima a rămas inconştientă şi a fost găsită decedată.

Principalul suspect a fost reţinut şi arestat preventiv de o instanţă de la Tribunalul Alba. Inculpatul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată şi riscă, dacă este găsit vinovat, până la 25 de ani de închisoare. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de inculpat la Curtea de Apel.

×
Subiecte în articol: crima sat Alba barbat ucis datorie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close