Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă la numai 16 ani. Un adolescent din Bacău a ucis cu un cuţit un tânăr

Crimă la numai 16 ani. Un adolescent din Bacău a ucis cu un cuţit un tânăr

Crimă la numai 16 ani. Un adolescent din Bacău a ucis cu un cuţit un tânăr
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Iul 2017   •   19:24

Un adolescent de 16 ani din judeţul Bacău a fost arestat preventiv, joi, după ce a înjunghiat mortal cu un cuţit un tânăr de 27 de ani, în urma unei altercaţii în care au fost implicate mai multe persoane, potrivit news.ro.

Tânărul, împreună cu o rudă, a început să se bată cu alte trei persoane, între care şi tatăl adolescentului de 16 ani, după ce au chefuit în locuinţa unei familii dintr-un cartier din oraşul Comăneşti. În altercaţie, susţin anchetatorii, a intervenit şi adolescentul, care l-a înjunghiat în coapsa dreaptă pe tânărul de 27 de ani.

„După ce a fost rănit la picior, tânărul a fugit spre casă, însă pe drum s-a prăbuşit, fiind găsit de către un localnic, care a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă. Tânărul de 27 de ani a fost transportat la Spitalul Comăneşti, unde medicii au luat decizia de a-l transfera la Spitalul Municipal Moineşti. În drum spre această unitate medicală, victima conflictului a murit, probabil din cauza hemoragiei masive, având în vedere că i-a fost secţionată artera femurală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

Adolescentul de 16 ani a fost prezentat instanţei, iar magistraţii Tribunalului Bacău au emis mandat de arestare preventivă pe numele său pentru omor.  

 

×
Subiecte în articol: injunghiat Bacău adolescent cutit ucis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close