Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă odioasă în Botoșani, pentru o poveste de dragoste interzisă

Crimă odioasă în Botoșani, pentru o poveste de dragoste interzisă

Crimă odioasă în Botoșani, pentru o poveste de dragoste interzisă
Sursa foto: Foto: monitorulbt.ro
06 Aug 2018   •   21:32

Crimă odioasă descoperită în această după amiază de un copil în vârstă de doar nouă ani. Un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din localitatea Dracşani, comuna Suliţa, a fost descoperit cu gâtul tăiat chiar în stana pe care o avea în grijă pe un deal din localitate. Descoperirea macabră a fost făcută de nepoata bărbatului, care venise la amiază să îi aducă de mâncare la stană. Copilului i s-a înfăţişat însă în faţa ochilor o scenă cumplită. Bunicul ei era întins pe spate pe un pat în camera improvizată pe care o avea la stana, iar întreaga încăpere părea desprinsă dintr-un film de groază fiind în întregime acoperită de sânge.

Din cele spuse de rude, autorul pare a fi chiar cel care ar fi trebuit să îi fie ginere bărbatului şi care muncea şi el la stana în care avea peste 400 de oi. Cei doi aveau un conflict vechi, la un moment dat presupusul autor ameninţându-l pe viitorul socru că îi va tăia gâtul.
„El l-a tăiat. Ginerele. El şi cu fata mea, după aia au fugit cu căruţa mea. Mi-a spus un vecin că i-a văzut pe amândoi cum au înhămat căruţa şi goneau pe dealuri. Au fugit amândoi. Ei se mai certau, dar chiar să îl omoare?”, a povestit soţia bărbatul ucis.
La faţa locului au ajuns şi criminaliştii, care au început o anchetă pentru a stabili exact cauzele morţii, iar mai multe echipaje au plecat în căutarea presupusului autor, scrie monitorulbt.ro.

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close