Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie înjunghiată de mai multe ori în scara unui bloc! Polițiștii au fost uimiți când au descoperit agresorul

Femeie înjunghiată de mai multe ori în scara unui bloc! Polițiștii au fost uimiți când au descoperit agresorul

Fostul șef al Poliției Locale din Oradea este suspectat că și-a înjunghiat soția. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori, după care s-a făcut nevăzut.

Femeie înjunghiată de mai multe ori în scara unui bloc! Polițiștii au fost uimiți când au descoperit agresorul
Sursa foto: Pixabay.com
de Laura Dinu    |    11 Ian 2021   •   15:10

Potrivit presei locale, bărbatul a fost director general şi director adjunct al Poliţiei Locale Oradea, dar a ocupat și diferite funcții de conducere în cadrul Primăriei. Incidentul în care bărbatul este suspect s-a produs în noaptea de duminică spre luni.

Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori, în timp ce se afla pe stradă. Când a fost descoperită, a fost transportată la spital și operată, iar starea ei este acum stabilă, scrie bihon.ro.

Și suspectul a ajuns la spitalul din Oradea. El a fost găsit de polițiști în zona producerii incidentului. Avea hainele pline de sânge și mai multe răni pe mâini, picioare, abdomen și torace, după ce s-ar fi înjunghiat singur.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Ei nu au reușit încă să-l audieze pe suspect deoarece acesta se afla internat la spital. 

×
Subiecte în articol: Oradea crima
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close