Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă oribilă în județul Iași! Un afacerist și-a ucis soția

Crimă oribilă în județul Iași! Un afacerist și-a ucis soția

Crimă oribilă în județul Iași! Un afacerist și-a ucis soția
25 Sep 2018   •   10:38

Un bărbat din Iași şi-a ucis soția după ce femeia l-a anunţat că vrea să plece la muncă în străinătate. Familia avea o firmă de construcţii care acumulase datorii, iar femeia spera să muncească și să strângă bani peste hotare. Într-un final, bărbatul a recunoscut crima şi a fost internat la Institutul de Psihiatrie.

Crima s-a petrecut în comuna Şipote din judeţul Iaşi. Cei doi soţi lucraseră o vreme în Anglia şi abia se întorseseră în ţară. Mihaela avea 43 de ani şi încerca să se angajeze. Voia să îşi depună dosarul la un spital din Iaşi, pentru un post de infirmieră. Femeia i-ar fi spus soţului său că, dacă nu va fi acceptată, se va întoarce în străinătate. Aşa ar fi început conflictul care s-a încheiat cu o crimă. După ce a ucis-o, bărbatul şi-ar fi sunat fiica de 18 ani, căreia i-a mărturisit totul. 

Surse din anchetă spun că familia avea datorii. Bărbatul deţine o firmă de construcţii şi s-ar fi împrumutat la bănci pentru a-şi susţine afacerea. 

Apropiaţii spun că ar fi clacat la gândul să soţia lui vrea să plece în străinătate.

Bărbatul de 44 de ani ar fi fost depresiv. Anul trecut, chiar a încercat să-şi ia viaţa. Nu se ştie dacă urma vreun tratament.  

×
Subiecte în articol: crima Iași afacerist ucis sotie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close