Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă oribilă în Maramureș! Un bărbat l-a înjunghiat mortal pe presupusul amant al soției

Crimă oribilă în Maramureș! Un bărbat l-a înjunghiat mortal pe presupusul amant al soției

Crimă oribilă în Maramureș! Un bărbat l-a înjunghiat mortal pe presupusul amant al soției
21 Ian 2019   •   16:20

Un bărbat de 38 de ani l-a ucis pe cel cu care presupunea că soția îl înșela. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să petreacă ani grei la închisoare. 

„Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 07.01.2019, în jurul orelor 1830, pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unui conflict spontan, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuţitul în zona toracelui, după care a părăsit locul faptei. Imediat după incident, victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Borşa unde, la scurt timp, s-a constatat decesul. Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş”, se arată în documentul transmis prsei de către Tribunalul Maramureş, potrivit Adevărul

Se pare că bărbatul își bănuia soția de infidelitate de ceva vreme, iar pe 7 ianuarie a urmărit-o să vadă ce face. La un moment dat, aceasta s-a urcat în mașina unui bărbat, iar atunci când au oprit, soțul l-a înjunghiat pe presupusul ei amant în zona toracelui. 

Victima a mai parcurs câțiva metri cu mașina, iar apoi a intrat în gard. A fost transportat la spital, iar apoi a decedat. 

×
Subiecte în articol: crima Maramureș barbat injunghiat
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close