Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă oribilă în Olt | Un bărbat a fost decapitat și abandonat în spatele unui magazin din Slătioara

Crimă oribilă în Olt | Un bărbat a fost decapitat și abandonat în spatele unui magazin din Slătioara

Oribila crimă a fost descoperită după ce agresorul, în vârstă de 71 de ani s-a lăudat prin sat cu fapta sa. Victima a fost găsită decapitată.

Crimă oribilă în Olt | Un bărbat a fost decapitat și abandonat în spatele unui magazin din Slătioara
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Dec 2023   •   18:52

S-a întâmplat în comuna Slătioara, din Olt, acolo unde un localnic a sunat la 112 pentru a anunța prezenţa unui cadavru dezbrăcat, decapitat şi cu o mână tăiată. 

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei.

Agresorul, cunoscut în sat cu afecțiuni psihice şi consumator de alcool, ar fi comis oribila crimă cu intenția de a scăpa de cadavru. 

Din primele informaţii, individul ar fi aruncat capul victimei în WC, iar sub influenţa alcoolului a început să se laude cu fapta sa la un magazin din sat.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În ceea ce privește victima, potrivit Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa, ar fi vorba despre un bărbat fără adăpost în vârstă de 50 de ani.

 

 

×
Subiecte în articol: Olt barbat decapitat
Parteneri
Primele imagini din interiorul halei cuprinse de incendiu, în București
x close