Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă la o petrecere cu vedete! Un bărbat a fost ucis într-un hotel din zona Padina, unde erau cazați și trei artiști cunoscuți

Crimă la o petrecere cu vedete! Un bărbat a fost ucis într-un hotel din zona Padina, unde erau cazați și trei artiști cunoscuți

Un bărbat a fost ucis după un conflict spontan la o petrecere care avea loc într-un hotel din zona Padina, în Județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete.

Crimă la o petrecere cu vedete! Un bărbat a fost ucis într-un hotel din zona Padina, unde erau cazați și trei artiști cunoscuți
de Mia Lungu    |    11 Feb 2024   •   18:40

Update 18:40 Cei trei suspecți au fost reținuți, în urma audierilor.

Update 12:40 Din primele informații, cei trei trei bărbați care se află în custodia poliției sunt frați și fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București. Aceștia ar fi băieții vrăjitoarei Sidonia.

Conflictul ar fi izbucnit spontan, s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere.

A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara hotelului.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Alex Velea a fost martor ocular și se afla chiar în apropierea locului în care a avut loc agresiunea. Artistul i-ar fi cunoscut pe cei trei agresori din București, iar aceștia chiar au publicat mai multe filmulețe de la petrecere în compania cântărețului.

În acest moment cei trei frați sunt reținuți. Unul dintre ei, Laurențiu Marin zis Solomon, este considerat autorul acestei crime.

Update 10:45: Sursele Antena 3 CNN au declarat că Alex Velea a fost audiat ca martor, pentru că s-ar fi aflat în apropierea locului unde a avut loc agresiunea.

Știrea inițială: În cursul nopții de 10 spre 11 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, agresorii erau din București și i-au aplicat victimei în jur de 20 de lovituri cu maceta. Petrecerea ar fi avut loc la Hotel Belmont, eveniment la care participau și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close