Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Piteşti a fost găsit mort în casă, iar fiul de 16 ani este principalul suspect

Un bărbat din Piteşti a fost găsit mort în casă, iar fiul de 16 ani este principalul suspect

Moarte violentă pentru un bărbat din Piteşti. Fosta sa soţie a sunat la 112 şi le-a spus oamenilor legii că nu poate intra în casa bărbatului. Poliţiştii le-au găsit pe acesta fără suflare, iar pe corp au descoperit urme de violenţă.

de Mariana Zaharia    |    03 Mar 2023   •   11:08

Crima a fost descoperită, noaptea trecută, după ce fosta soţie a bărbatului în vârstă de 78 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că nu poate intra în casa acestuia.

Pompierii şi poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au reuşit să pătrundă în casă, ocazie cu care l-au găsit pe bărbat mort.

Potrivit primelor informaţii, acesta a murit în urmă cu mai multe zile, iar pe trup, criminaliştii au găsit mai multe urme de violenţă.

De asemenea, maşina bărbatului ucis a fost găsită la o distanţă de trei kilometri de casă, într-o parcare în care tinerii din Piteşti se adună noaptea. Astfel, principalul suspect al crimei este în momentul de faţă chiar fiul în vârstă de 16 ani al bărbatului. Mai mult, adolescentul ar avea probleme cu drogurile.

Citeşte şi: O femeie din Argeş a fost reţinută după ce a șantajat preotul din sat cu poze compromițătoare

"În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență.

Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

×
Subiecte în articol: Pitești crimă IPJ Argeș
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close