Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă din răzbunare în Argeș. L-a omorât fără milă pentru un gest necugetat făcut acum 10 ani. Localnicii l-au găsit mort, crezând că doarme

Crimă din răzbunare în Argeș. L-a omorât fără milă pentru un gest necugetat făcut acum 10 ani. Localnicii l-au găsit mort, crezând că doarme

Un bărbat de 70 de ani a fost ucis de un tânăr, în satul Izvoru din Argeș. Victima i-a omorât bunicul în urma cu mulți ani și e posibil că acesta să fie motivul răzbunării.

Crimă din răzbunare în Argeș. L-a omorât fără milă pentru un gest necugetat făcut acum 10 ani. Localnicii l-au găsit mort, crezând că doarme
de Mariana Zaharia    |    27 Iul 2021   •   09:49

Crima șocantă în satul Izvoru din Argeș. Un bărbat i-a căzut victima nepotului celui pe care l-a omorât în urma cu 10 ani. Motivul ar fi răzbunarea. Tânărul ar fi jurat demult că își vă răzbună bunicul, spun sătenii. Desi cel care a comis fapta a plătit pentru ea cu 7 ani de închisoare. Trupul neînsuflețit a fost descoperit după ore bune. Vecinii l-au văzut în curte, dar au crezut că omul doarme. 

 

Localnicii comunei Vedea, satul Izvoru sunt în stare de soc după crima petrecuta. S-a aflat totul luni seara, după ora 19. Trupul neînsuflețit al victimei era în fata casei, pe iarba. Omul în vârstă de 70 de ani locuia singur. De 4 ani venise de la pușcărie unde a fost  închis pentru crima după ce și-a omorât un vecin. Se certau pe o bucata de pământ și scandalul ar fi continuat și acum. Nepotul celui ucis pentru teren este acum suspectat de comiterea crimei. 

”I-a omorât nepotul. L-a mai bătut și altădată și s-au împăcat” ne-a spus un localnic.

Omul îl iertase pe tânăr pentru bătaie. Au ajuns până la instanță și acolo s-au împăcat. Pacea nu a durat, însă, mult. De data asta, lovit puternic la cap, bărbatul a decedat. Nu se știe deocamdată ora la care și-a pierut viață. O vecina și-a dat seama tărziu că e ceva în neregula cu el. Până atunci,toți au crezut că doarme în curte. 

Suspectul a fost ridicat de polițiști din Capitala, acolo unde locuiește împreună cu părinții.  Tânărul are 22 de ani, iar vecinii spun că ar fi consumator de substanțe interzise. 

Suspectat pentru omor, bărbatul a fost audiat de către procurori. Daca se vă dovedi că el a comis fapta și că a vrut să se răzbune, rișca să petreacă ani buni după gratii. 

×
Subiecte în articol: crima Arges
Parteneri
Motorina s-a ieftinit a patra zi consecutiv.
x close