Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă teribilă în Turda! Un bărbat și-a înjunghiat iubita cu 38 de ani mai tânără și apoi și-a luat viața

Crimă teribilă în Turda! Un bărbat și-a înjunghiat iubita cu 38 de ani mai tânără și apoi și-a luat viața

Un bărbat de 67 de ani și-a înjunghiat iubita în vârstă de 29 de ani și apoi și-a luat viața, în Turda, județul Cluj.

Crimă teribilă în Turda! Un bărbat și-a înjunghiat iubita cu 38 de ani mai tânără și apoi și-a luat viața
de Bianca Timșa    |    Ioana Mircea    |    24 Aug 2023   •   22:42

Cadavrele celor doi au fost descoperite în această seară de Poliție într-un apartament situat într-un bloc, în zona Micro 1, Turda.

Cel puțin patru mașini de poliție se aflau la locul presupusei crime. Polițiștii încă investighează ce s-a întâmplat și nu au oferit încă informații oficiale. Mai mulți curioși s-au adunat în jurul blocului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele informații, se pare că un bărbat de 67 de ani și o femeie de 29 de ani au fost descoperiți morți într-un apartament.

Vecinii spun că bărbatul ar fi înjunghiat femeia, apoi s-ar fi spânzurat, fapt confirmat și de poliție

Citește și: Ea este Roxana, mama care își va veghea fetițele din altă lume, după ce a fost ucisă de iubitul său cu 38 de ani mai mare, în Turda

"La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj - Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil.
La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată. Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care  a survenit decesul celor doua persoane", potrivit Inspectoratului Poliției Județene Cluj Napoca.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: crima Turda Cluj
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close