Antena 3 CNN Actualitate Locale Crime oribile într-o localitate din Vaslui. Doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost găsiţi fără suflare

Crime oribile într-o localitate din Vaslui. Doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost găsiţi fără suflare

Crime oribile într-o localitate din Vaslui. Doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost găsiţi fără suflare
Sursa foto: foto: Facebook/ Politia Română
23 Aug 2019   •   08:19

Crime oribile într-o localitate din Vaslui. Doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost găsiţi fără suflare, cu răni grave la cap. Bărbatul, de 88 de ani, era prăbuşit în curte, iar femeia, de 82 de ani, a fost găsită în casă, cu un cuţit în mână. Cel mai probabil, ucigaş a sperat că îi va duce astfel în eroare pe anchetatori. Se pare că mobilul crimei ar fi fost banii, cei doi fiind cunoscuţi ca oameni înstăriţi. Vecinii trăiesc cu teamă până când poliţiştii îl vor găsi pe criminal.

Oribilele crime din comuna Zorleni au fost descoperite de o femeie care îi ajuta pe cei doi bătrâni la treburile gospodăreşti. 

Casa, care are 10 camere, era răvăşită peste tot. Vecinii şi rudele spun că nu e prima dată când bătrânii sunt jefuiţi de hoţi. Acum câţiva ani în urmă le-a luat mai multe aparate. Şi nu s-a aflat nimic, n-a luat nimeni nicio măsură, nimic. Atunci cei doi bătrâni au făcut plângere penală, aceştia şi-au montat gratii la geam şi sisteme de alarmă. 

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate şi spun că, până vor fi prinşi criminalii, le este frică să mai stea în case

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close