Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul Biancăi, tânăra mamă a doi copii, ucisă într-o cabană părăsită, a fost examinat psihiatric

Criminalul Biancăi, tânăra mamă a doi copii, ucisă într-o cabană părăsită, a fost examinat psihiatric

Apar noi detalii incredibile despre cazul criminalului de la Vișeul de Sus, care a omorât-o pe Bianca, tânăra mamă a doi copii, în vârstă de 18 ani, găsită fără viață într-o cabană părăsită.

Criminalul Biancăi, tânăra mamă a doi copii, ucisă într-o cabană părăsită, a fost examinat psihiatric
Sursa foto: Facebook
17 Iun 2020   •   20:20

Claudiu Zelujec s-a aflat internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetul Marmației până marți. Acolo a fost examinat psihiatric de către medicii specialiști. Cadrele medicale au descoperit că bărbatul ave discernământ în momentul în care crima oribilă a avut loc, scrie actualmm.ro.

Acesta a fost reținut ieri, 16 iunie, iar astăzi a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, urmând ca în cursul zilei de azi judecătorii să își pronunțe decizia.

“A venit rezultatul expertizei, s-a concluzionat că are discernământ. A fost reținut în cursul zilei de ieri și astăzi a fost propusă arestarea preventivă a inculpatului. Urmează ca astăzi să aflăm ce va hotărâ instanța de judecată”, ne-a declarat Bogdan Gabor, Prim-Procuror Adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Claudiu Zelujec ar fi încercat să se spânzure, însă a fost prins la timp de către polițiști. Trupul tinerei mame în vârstă de 18 ani a fost găsit de către un cioban, care de altfel a și alertat autoritățile.

×
Subiecte în articol: Vișeu de Sus
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close