Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul de la Corbu a fost reţinut, după ce a ucis un bărbat şi i-a violat fiica de 20 de ani

Criminalul de la Corbu a fost reţinut, după ce a ucis un bărbat şi i-a violat fiica de 20 de ani

Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe individul mascat care a înjunghiat un bărbat în vârstă de 41 de ani şi a violat-o pe fiica acestuia, în vârstă de 20 de ani.

Criminalul de la Corbu a fost reţinut, după ce a ucis un bărbat şi i-a violat fiica de 20 de ani
Sursa foto: Cosmin Patulea/Facebook
de Georgiana Adam    |    02 Iul 2021   •   21:44

"În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor" a anunţat MAI.

Update: Scopul crimei ar fi fost jaful. Criminalul este vecin cu familia pe care distrus-o. În casa lui s-a gasit o macetă, haine cu sânge, o faţă de masă cu sânge, cheile casei.

Orbit de furie că nu a găsit bani, agresorul ar fi violat-o pe tânăra de 20 de ani.

Localnicii sunt îngroziți de ceea ce s-a întâmplat în localitatea Corbu. Zeci de persoane s-au adunat vineri seara în faţa casei unde a avut loc tragedia, inclusiv rude ale victimelor.

Criminaliştii au făcut o reconstituire în casa unde a avut loc tragedia, în timp ce mascaţii au avut grijă ca totul să se desfăşoare, conform procedurilor în astfel de cazuri.

Posted by Cosmin Patulea on Friday, 2 July 2021

Crima de la Corbu, desprinsă din filmele de groază

"Potrivit unor cunoscuți ai familiei, ceea ce s-a întâmplat în casă pare desprins din filmele de groază. Se pare că a avut loc o adevărată luptă în respectiva locuință, persoana omorâtă fiind în casă cu soția și cei trei copii ai lor. Mama celor trei copii ar fi încercat să lupte cu agresorul, alegându-se cu plăgi tăiate la mâini. Fata de 20 a fost violată și transportată la spital, ceilalți doi copii reușind să scape nevătămați. Persoana omorâtă, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită cu o mână amputată, tăiat la gât, persoane apropiate familiei precizând, pentru Replica, că agresorul a fost la un pas să îi zboare capul", au scris junaliştii de la replicaonline.ro.

Ştirea iniţială:

După aproximativ 14 ore, criminalul a fost prins și reținut de poliție

"În această dimineață, în jurul orei 03.45, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit. 

Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani. 

Precizam faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracțiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate.

De urgență, a fost constituită o echipă complexă de cercetare la fața locului, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Din echipa de cercetare fac parte polițiști de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, precum și specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Institutului Național de Criminalistică din Poliția Română.

În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor.

În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța", se arată în comunicatul de presă.

"Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineața, în localitatea Corbu, a fost prins. Mulțumesc efectivelor de poliție pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia", a scris Lucian Bode pe Facebook.

Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineața, în localitatea Corbu, a fost prins! Mulțumesc efectivelor de poliție pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia.

Posted by Lucian Bode on Friday, 2 July 2021

Declaraţia făcută de fratele bărbatului ucis

"M-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surpinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau", potrivit ziuaconstanta.ro

Citiţi şi: Crima de la Corbu ar fi fost o răzbunare. Martor: L-a întrebat ”de ce ai trăit cu nevasta mea”? Primele imagini de la locul faptei


 

×
Subiecte în articol: criminal Corbu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close