Antena 3 CNN Actualitate Locale Un criminal din Galați, recent eliberat, a vrut să arunce în aer casa vecinului: "Îl omor"

Un criminal din Galați, recent eliberat, a vrut să arunce în aer casa vecinului: "Îl omor"

Un criminal din Galați a vrut să arunce în aer casa vecinului său. Camera montată pe echipamentul unuia dintre polițiștii care l-au reținut a surprins momentul în care recidivistul amenința lângă două butelii. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2024   •   18:10

Pericol de moarte a fost într-o mică localitatea gălățeană unde un tânăr de 21 de ani, abia eliberat condiționat din penitenciarul pentru minori unde a ajuns în 2018 comițând o crimă la o petrecere a burlacilor, a recidivat.

Tânărul care este consumator de droguri cunoscut și-a pierdut firea după o ceartă cu vecinul. Furios, a amenințat cu moartea și polițiștii, apoi a vrut să arunce în aer și casa vecinului. 

Acesta a aruncat un cocktail Molotov artisanal, încercând să arunce în aer tot, dar a reușit doar un mic incendiu. Numai norocul a făcut că nimeni să nu moară.

"Nu mai pot. Mă ia capul. Du-te mă de aici. În omor", țipa individul către polițist. 

Tânărul a fost arestat preventive și acuzat de comiterea infracțiunilor de amenințare, distrugere prin incendiere, ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice. 

×
Subiecte în articol: criminal Galați butelie gaz
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close