Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminal ucrainean, liber pe străzile din România! Sunați imediat la 112 dacă îl vedeți

Criminal ucrainean, liber pe străzile din România! Sunați imediat la 112 dacă îl vedeți

Un cetățean ucrainean este căutat în Brăila și în județele vecine, bănuit că și-a ucis un conațional și a fugit de pe nava pe care a avut loc conflictul.

Criminal ucrainean, liber pe străzile din România! Sunați imediat la 112 dacă îl vedeți
de Gabi Vlad    |    10 Feb 2023   •   11:23

Conflictul între cei doi cetățeni ucraineni a avut loc la bordul unei nave sub pavilion internațional acostată în Portul Brăila, în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit poliției, aseară, în jurul orei 04.00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că la bordul unei nave sub pavilion internațional, acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetățeni ucraineni.

Din primele date, se pare că în urma conflictului, unul dintre aceștia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava.

Bărbatul a fost identificat de polițiști, iar în acest moment polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. și polițiile orășenești, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi, I.J.J., Poliția Locală, desfășoară activități de căutare, localizare și depistare a acestuia.

De asemenea, au fost instituite filtre și în județele limitrofe. În activitățile de căutare este angrenat și un câine de urmă.

Semnalmente PUYKO YAROSLAV: 172 cm înălțime, îmbrăcat cu o geacă verde închis, blugi albaștri, capul acoperit, având o borsetă asupra sa.

Persoanele care pot oferi informații despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

×
Subiecte în articol: crima ucrainean Brăila
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close