Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul din Brașov, cel care și-a ucis soția și copiii, își află sentința după sărbători

Criminalul din Brașov, cel care și-a ucis soția și copiii, își află sentința după sărbători

Criminalul din Brașov, cel care și-a ucis soția și copiii, își află sentința după sărbători
20 Dec 2018   •   10:40

Florin Mircea Buliga, cel care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, își va afla sentința în procesul în care e acuzat de triplă crimă după sărbătorile de iarnă. Magistraţii au dispus amânarea cauzei pentru 17 ianuarie 2019.

Criminalul a fost condamnat deja la un an de închisoare pentru consum de droguri. Acesta era consumator de cannabis. 

Tripla crimă a fost comisă de bărbat într-un bloc din cartierul Noua din Brașov. Soţia bărbatului avea 42 de ani, iar copiii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani.

Imediat după comiterea crimei, bărbatul s-a prezentat la Poliție pentru a anunța ce a făcut. 

Citiți și Noi detalii despre triplul asasinat din Brașov. Procurori: Urme de cannabis în sângele criminalului

Avocatul desemnat din oficiu să-l reprezinte pe perioada urmării penale spunea că Buliga i-a povestit că era obsedat de cifra şase şi că, încă de acum şase ani, avea gânduri serioase de sinucidere. 

„A povestit că acum şase ani a început să se gândească la modul serios la sinucidere şi să primească informaţii despre Iluminati, Anticrist şi reîncarnare. A spus că numele său este marcat de cifra 6, deoarece toate cele trei cuvinte au câte şase litere. Era născut în data 6 aprilie, iar săptămâna viitoare urma să împlinească 44 de ani. A mai declarat că era convins că va muri la 38 de ani, iar anul acesta se împlinesc şase ani de la acea dată“, a declarat avocatul Daniel Diaconu la vremea respectivă. 

×
Subiecte în articol: copiii sotia Brașov criminalul
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close