Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul din Caracal primea bani lunar de la soție. ”Câștiga bine în Italia” - Cu ce se ocupă femeia

Criminalul din Caracal primea bani lunar de la soție. ”Câștiga bine în Italia” - Cu ce se ocupă femeia

Criminalul din Caracal primea bani lunar de la soție. ”Câștiga bine în Italia” - Cu ce se ocupă femeia
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
08 Aug 2019   •   12:26

Potrivit unor surse din anchetă, Gheorghe Dincă ar avea în conturi aproximativ două miliarde de lei.

”Dincă ar fi vândut mai multe terenuri în oraşul Caracal, pentru care ar fi luat sume frumoase. În 2017, de pildă, ar fi dat un teren de 700 mp, care face parte din aşa-numita „casă a groazei”, unde s-ar fi petrecut faptele respective, și ar fi încasat a luat 22.000 lei”, a specificat bugetul.ro.

Conform unor martori, criminalul de la Caracal primea bani de la soție. Femeia îi trimitea până în această primăvară periodic sume între 500-1000 de euro, pe care bărbatul le ridica de la un bancomat din oraș. "Ea a lucrat la un restaurant în Bari, unde câștiga destul de bine, drept dovadă, ani de zile, a putut locui cu copiii acolo, având un trai peste media românilor de acolo. În aprilie însă, a ieșit la pensie și s-a intors în țară. A stat două luni cu Dincă, apoi, a plecat  la băiatul său. Cine știe de ce…Poate că avea nepoți de crescut, poate bărbatul ei era violent… Totu-i posibil", au dezvăluit persoane apropiate.

Citește și: Gheorghe Dincă trăia în mizerie, dar conturile lui erau pline. Câți bani are criminalul din Caracal

×
Subiecte în articol: sotie femeie bani Gheorghe Dincă
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close